Sterkt forventet Bitcoin-pris etter halvering forventes å komme i 4. kvartal 2020

Analyst og partner ved Placeholder VC Chris Burniske sa at selv om sommeren viser seg å være kjedelig for cryptocurrencies, kan høst og 4. kvartal 2020 vise seg å være over all forventning.

Burniske listet opp alle mulige milepæler som kryptomarkedene kunne oppnå i løpet av de neste 5 månedene.

Bitcoin etter halvering push?

Bitcoin Era prisen økte ikke umiddelbart etter halveringen av mai . Men hvis historien skal gjenta seg, vil det ta rundt 10 måneder før betydelig prisaksjon kan skje.

Fortsatt peker en rekke prisvarsler på en verdsettelse av Bitcoin. Bloomberg spår en revisjon på 20 000 dollar innen desember . PlanBs Stock-to-Flow-modell spår 30 000 dollar. PlanB sa kjent at han ville kaste modellen bort hvis spådommen ikke skulle skje.

Ethereum bevisstatisk fase 0

Hvis alle stjernene stemmer overens, kan vi forvente at Ethereum 2.0s fase 0 vil skje i år . I løpet av fase 0 vil Beacon Chain implementere PoS-mekanismer og administrere registeret over validatorer i nettverket. Det vil ikke være transaksjoner, smarte kontrakter eller til og med Dapps i løpet av denne fasen.

Imidlertid ser det ut til at fase 0 ikke en gang skulle skje før året er slutt, ettersom forskere fra Ethereum Foundation trodde at Project Beacon ikke vil komme i live før i det minste tidlig i 2021, men påstanden hans har blitt motarbeidet av Vitalik Buterin som sier den første fasen av Ethereum 2.0 lanseres i år .

Vekten lanserer?

Chris Burniske listet Vekten ble lansert som en av de ‚gale‘ tingene som kunne skje innen 4. kvartal 2020. Vågen hadde endret sin opprinnelige visjon. Fra å ha som mål å være en global cryptocurrency, ville det nå være mulig å aktivere stablecoins som representerer fiat-valutaer . Press fra regjeringer over hele verden endret løpet av Libra Foundation, som sverget å ikke starte uten „OK“ fra regulatorer.

Vågen skal visstnok lanseres i år. Mark Zuckerberg nektet imidlertid å forplikte seg til en lansering i 2020 da han ble intervjuet av den japanske publikasjonen Nikkei .

DeFi til $ 5 milliarder dollar?

Verdien på DeFi har eksplodert nord for 2,5 milliarder dollar per pressetid, og Compound dominerte på 27,84%. Vil dette markedet på 2,5 milliarder dollar doble verdien innen 4. kvartal 2020? Spenningen rundt DeFi har ikke vist tegn til opphør, og med Ethereum 2.0 for øyeblikket forsinket, driver DeFi fortellingen for verdens nest største cryptocurrency.

Chris Burniske siterte også det kommende amerikanske valget for å ha en effekt på kryptomarkedet , akkurat som det har innvirkning på praktisk talt enhver beslutning verden kommer til å ta i løpet av de neste årene.

På Twitter-svarene til Burniske listet mange andre kommende milepæler, som Paypals foray til cryptocurrency og Coinbases mulige børsnotering innen 4. kvartal 2020 .

Burniske sa til slutt at det også er mulig at sommeren også blir spennende for krypto, „avhengig av hvor du sitter i kryptolagene.“